Вход
София
Времето в София 20 o C

ТОТАЛЕН ПОЗОР! Обвиняеми олигарси клеветят България срещу милиони левове – родоотстъпниците клатят властта и Темида с поръчкови кампании в чужди медии

ТОТАЛЕН ПОЗОР! Обвиняеми олигарси клеветят България срещу милиони левове – родоотстъпниците клатят властта и Темида с поръчкови кампании в чужди медии

на 02.01.2018
101490
28
ТОТАЛЕН ПОЗОР! Обвиняеми олигарси клеветят България срещу милиони левове – родоотстъпниците клатят властта и Темида с поръчкови кампании в чужди медии

Дъното на позора явно няма край за няколко родни олигарси, до един клиенти на родната Темида и прокуратурата. Подсъдимият Иво Прокопиев и разследваните Огнян Донев и Сашо Дончев безмилостно ползват медиите си и подчинените им журналисти, за да окалват родината си у нас, а в последните дни на прага на българското европредседателство - и по света.

Поръчковите кампании срещу изпълнителната власт, прокуратурата и органите на реда, не секват не само в техните макар и бутикови и почти фалирали вестници и сайтове, но се местят и в приятелки западни медии като „Гардиън” и „Ди Цайт”.

Това се случва благодарение на близките отношения на продажните родоотстъпници, издържащи се с милиони левове от грантовете на Сорос, с побратимите им колеги от чужди либерални медии, съществуващи пак чрез подобна задкулисна дотация срещу защита на сатанински интереси за рекет и държане в зависимост на националните правителства.

Както се случва у нас, между другото, с постоянните изнудвания и протести на Зеления октопод, за да не развиваме туризма си на световно ниво.

Същата е ситуацията и с развитието на българската икономика и по-конкретно – привличането на чужди инвестиции. Не е чудно, че чужди фондове имат интерес да отклоняват парите от България и да ни държат в зависимост и бедност.

Долно и напълно неразбираемо за нормален човек е обаче поведението на въпросните олигарси, които скандално провеждат тази политика и у нас, и сред приятелските си западни медии, клеветейки собствения си народ.

Позорният либерален мозъчен център, ползващ едни и същи съчинени тези и източници, пусна поредна порция съшити с бели конци статии срещу България навръх празниците, клеветейки страната ни, че е затънала в корупция и беззаконие. Публикациите сякаш взети от медиите на Донев, Прокопиев и Дончев, излязоха с почти идентични тези и заглавия в английския соросоиден орган „Гардиън”, а после и в немския „Ди Цайт” и френския „Журнал дьо Диманш”.

И трите издания скандално и анонимно наричат България най-корумпираната страна в ЕС, без да посочват абсолютно никакви доказателства. А също и ползвайки едни и същи напълно непознати у нас журналисти като източници, представляващи не някакви реални организации с тежест и представителност в обществото ни, а просто анонимни и издържани от чужди фондове НПО-та.

Информация и конкретика изцяло липсва, коментарите са едностранчиви и хвърлени във въздуха от нищото, без да има примери или поне някакви доказателства. А за обективност не може да става и дума. Представя се само тезата на слугите-грантаджии, прибиращи милиони левове годишно, за да клеветят и очернят родината. Едни и същи българомразци съсипват от години имиджа на родината срещу тлъсти пачки. При това напълно безнаказано. А преследваните от закона у нас олигарси, чиито медии също са дотирани от фондовете, на драго сърце разпространяват клеветническите тези, за да отслабят властта. Целта е да не може да се бори с безчинствата, грабежа на родината и неплащането на данъци, укриване на доходи и какво ли още не, от което трупат милиони.

В България наистина има корупция, но нима такава няма в Лондон, Париж или Мюнхен? Нима там не гърмят всеки ден гей скандали, корупционни афери, сексуално насилие във властта, че дори и педофилия?! За това ли либералните кръгове издържат у нас и в Европа напастта на поръчковите грантови журналисти, медии и издатели – да си затварят очите за техните безчинства и да хулят България.

Долно и жалко е, че скандалните олигарси Прокопиев, Донев и Дончев с такъв садизъм и сласострастие клеветят родината си, за да служат на чуждите си господари и срещу пачки и индулгенция предават сънародниците си. Подобна ненавист към собствения си народ и родина е неприсъща за човек. Тя е сатанинска!

 

Сподели:
Напиши коментар »
(28)
1
Гардиан, Ди Цайт , Журнал дьо диманш, как още не ги е купил Пеевски, разбирай Боко?
2
Добре,че тези тримата клеветят България,защото иначе хич няма хиляди дела заведени от граждани срещу държавата!И всяка година тази същата пропаднала държавица плаща хил.евро обещетение.
3
ЕТО КЪДЕ Е КОРУПЦИЯТА И ПАРИТЕ ОТ ЗАЕМИТЕ ..................................................................................................................................................... Абсолютен гръм от ясно небе удари управляващите веднага след Коледните празници. Оказа се, че активи на Бойко Борисов в САЩ, и в няколко офшорни зони, са блокирани по силата на новата „изпълнителна заповед“ на Доналд Тръмп, във връзка с изпълнението на закона „Магнитски“. Според нашите данни, в момента Бойко е с блокирани $1,3 млрд. авоари на територията на САЩ (основно щата Делауеър, ползван като зона освободена от данъци), както и други 800 млн. в офшорки, които имат подписано споразумение със САЩ да прилагат разпорежданията по закона „Магнитски“. С 2,1 млрд. замразени, Бойко не знае на кой свят е, а герберите се надяват да не колабира психически, което би довело до разпад на правителството. Законът „Магнитски“ беше приет, след убийството в затвора на руския адвокат Сергей Магнитски. Тогава САЩ приеха регулацията, която позволява за се замразяват и конфискуват пари на лица, замесени в престъпна дейност, корупция и потъпкване на човешките права. Най-вероятно, парите на Бойко са докладвани като такива от Цветан Василев, който подаде молба за закрила по закона „Магнитски“. Още информация на линка по-долу. ..................................................................................................................................................... http://www.alarmanews.com/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%BC%D0%BF-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0-21-%D0%BC%D0%BB%D1%80%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE/
4
"...В България наистина има корупция, но нима такава няма в Лондон, Париж или Мюнхен? .." - УНИКАЛНО ! Нима на Запад няма Вицепремиер, който да изброява плажовете дадени от ТОЗИ Мин. Председател на ... МАФИОТСКИ ОБРАЗУВАНИЯ ? Нямат ли ? ха ха ха Доказателства искат за успешният Пеевски и подкреящият Доган и Сидеров ..ха ха ха
5
Мастагаркова, ти що клеветиш България, ма! Не четеш ли агетция ПИК - там си пише черно на бяло - в България кoрупция НЯМА. Гарантирано от - Борисов, Пеевски и Цацаров.
6
на.лицата обрали народ и държава: Гумен Грипен, Рафалов (Фатмака фърчило), КрадНелия СлаНинова (Импексовата миризлива курабия), СерГея (СС Момата), Драгалевския Мангал (Мавъра), Прокобата, двата му пудела, Гнома и Рада дълбаката, Делян (Шише), Чалмата (Карамърда). ..................................................................................................................................................... ГД.БОЕЦ издаваме настоящата Заповед на основание чл.12а, чл.103, чл.105, чл.321, чл.321а, чл.322 и чл.26 от НК. ..................................................................................................................................................... За.това,че в условията на продължаващо престъпление с изключителна наглост и жестокост ограбват българският народ и превърнаха държавата ни в най-корумпираната и бедна страна в Европа. Стотици селища са превърнати в гробища, десетки градове в сенки, цели региони са обезлюдени и съсипани, милиони българи са прокудени от родината им заради мизерията и зверската корупция. Други милиони българи все още живеещи в България са доведени до отчаяние и безизходица. Заради репресиите спрямо будните и непримирими. Заради това, че превърнаха държават ни в кочина. Заради откраднатите милиарди, заради съсипаните човешки съдби и смачканите мечти и надежди на един цял народ! Заповедта да се приведе в изпълнение от членовете на БОЕЦ. Влиза в сила от 01.01.2018г. Да се използват всики възможни методи и средства за установяване на местонахождението и задържането на лицата. Всички сили и ресурс на организацията да се фокусират върху изпълнението на задачата.. Да се разпространи чрез достъпните независими медии до всеки български гражданин. На основание настоящата Заповед ВСЕКИ БЪЛГАРИН има право да задържи обявените за издирване и арест лица, както и да потърси съдействие от други граждани за извършване на гражданският арест. Без страх, без милост и без прошка. Гражданите останахме единствената сила, която може да се изправи срещу мафията и да си върнем държавата. ..................................................................................................................................................... 30.12.2017г. БОЕЦ - България Обединена с Една Цел
7
И какъв е проблема?!Нещо незаконно ли има?!Нали според ТИКВАТА си имаме закони!!!!!Ами да ги съдят, нали сме евроГEЙци.Нека си припомним, че и ПЪПЕША беше подсъдим.
8
"И така, равносметката е: Слънчев бряг север – Маджо; Слънчев бряг юг – ВИС; Несебър юг – ВИС; Поморие централен - братя Маргини; Бургас север - братя Маргини; Созопол Харманите – ВИС; Созопол централен - подготвен за братя Маргини; и т.н., и т.н.; Сараите на Доган - плаж Отманли – ДПС. На печелившите - Весела Коледа и честити нови 20 години концесии!"
9
Квото правят червените БСПеерасти около Сланинова и Момата, това правят и тъмно сините ДСПеерасти водени от Мавъра и Прокобата и слугите им Рада дълбоката и Гнома! Та те са си едно, те заедно грабеха държавата и народа си както Импексовата миризлива курабия е грабела под крилото на Мавъра.
10
Тези хора веднага трябва да им е направи проверка и да им се наложат солидни глоби ,защото пари трябва,те са родоостъпници
12
Колкото повече ги нападате, толкова повече им вярваме.
13
Забравила си "Спутник". Беларуското му соросоидно подразделение по-точно.
14
ТЕ отдавна му знаят парите. И точно по този начин го държат за топките-буквално. Затова,когато волно,или неволно Бокича запее нещо солово,веднага го привикват на "посещение" в кравария.И Веднага "кляка" като цирков пудел. Същата песен ще се запеее и спрямо руските мултимилиардери“Но там играта е по груба и пряма. бай Дончо,директно го заяви....Или играете за Нас-(тоест,да попречите за нов мандат на Путин),или всичките ви милиарди в Офшорите( а те са реално подчинени на каубойте),ще ги прилапаме.Заедно със парите на роднини,деца,балдъзи и приятели. Със цялото ви движимо имущество. Срока за ултиматума е до 28 Февруари.А изборите в Русия са през Март. Но на Вовата му пука-реално Дончо му помага безкрайно много.Тези пари( говори се за над 1,3 Трилиона $,изобщо не работят за Руската икономика.Той ги е отписал,но прояви гъвкавост,като им предложи данъчна амнистия,още преди година. Да вкарат всичко в Русия,като платят еднократен данък-16% върху всички суми.Но и тамошните олигарси,са като нашите-същите лакоми до полуда гъзове. Мислеха,си ,че Вовата ги подмамва. И бяха сигурни,че ТАМ" парите са им на топло,и при абсолютна сигурност и защита. Тепърва ще ядат дървото. Ще гледат продължението на филма"Богатите,също плачат". Паралелно,Вовата получава една безъба прослойка,която и към момента му съсздава проблеми. Съм стотици милиарди,трудно се води битка.Дори от такъв президент,като Путин.
15
Е.БАН РОШКО LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
16
Во главе Евросоюза стала беднейшая и самая коррумпированная страна Эксперты обратили внимание, что руководить Европой полгода будет самая бедная ее страна, занимающая последнее место в ЕС по уровню ВВП на душу населения. А вот в рейтинге самых коррумпированных европейских стран Болгария наоборот занимает лидирующие позиции. m.sputnik.by/politics/20180101/1032824152/vo-glave-evrosoyuza-stala-bednejshaya-i-samaya-korrumpirovannaya-strana.html
17
"Публикациите сякаш взети от медиите на Донев, Прокопиев и Дончев, излязоха с почти идентични тези и заглавия в английския соросоиден орган „Гардиън”, а после и в немския „Ди Цайт” и френския „Журнал дьо Диманш”." Авторите са български, а статиите им са предоставени на никому неизвестни и поставени лица. Те са част от мероприятията на партииките-джуджета и на БСП. Целта е да ги ползват като "аргументи" за "опозиционнното" си говорене. Забележете как тези "публикации" вече се използват от Нинова и медиите на въпросните олигарси. Толкова са прозрачни и безсрамни!
18
Мастагаркова, ти никога не спиш! Следила си западналите медии на запад какво писаха за тикворепубликата в следколедния период! Пожелавам ви по-малко да лъжете през 2018г., че заради фалшиви медии понятието "журналистческа етика" престана да съществува.
19
Изродите винаги си остават изроди, защото са безродници породени от парите и слабите им ангели!! Те немогат да създават развиващ се бизнес, защото нямат мозък за това, като мозъците са им развити за престъпни действия!!
20
Звездесвиркова, ти дали си чавала или видяла някога и някъде няйкой от тия тримата убавци да е пренасял "бело", да е карал кола тук , а да са го хванали в Унгария, да са взривявали приятелката му в центъра на София, да е застрелял Стефан Деспотов, да е заплашвал със смърт брата на началника ти, да е крал от асфалт, стиропор и най вече да е съсипал КТБ, като е докопал парите на тази банка заедно с оня от хотел "Берлин" и още и още... Подготви се с отговорите на тези въпроси и заповядай в неделя от 17.00 часа в предаването по телевизията "Кой". Знаеш кой е "Кой" , нали. А така.
21
След 30 г. корупция, грабеж и мега простотии, България изведнъж се изчисти на 01.01.2018 г., събуди се без корупция, чиста като светена вода.
22
Звездомира , такава статия всеки начинаещ журналист може да напише,Без конкретни факти само общи приказки,Това е ПИК,
23
НАИ БЕДНА У УИРОПЯ....С НАИ НИЗКИ ЗАПЛЯТКИ....И ТУРИЗАМ !....А ?....ЛИФТ ?.... А ?.....И КААК ШЕИ СТААНЕ ТВА !.... БАЦО ВАДИ МИЛЯРДЕТЕ ПУТАН ДЕДОФ !.....МАТРЯЛО Е УТЕПАН МА НЕ ТООЛКУ ПРОСС !....
24
ЗВЕЗДОМИРА ПИТАМ !!!!НА НЕКОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА НУЖНА ЛИ Е ЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА???КАКВО ОЗНАЧАВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ КВОТИ НА ВСС , АКО НЕ ЗАВИСИМОСТ !!!!ЗАЩО УПРАВИТЕЛИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ СЪЩО СА ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ ?? ЗАЩО ПОЛИТИКАТА Е НАБЪРКАНА ВЪВ ВСИЧКО !!!!ПОДОБНИ СТРУКТЪРИ СЕ ПРАВЯТ САМО В КОРУМПИРАНИ ДЪРЖАВИ!!!!
25
не гласувайте за герберастката сган
26
... какво от написаното от журналистката не е ясно на подплатените тролове? Дали е клеветническа кампания от продажни антибългари или действителна корупция може да се разбере лесно... по броя на подадени сигнали в Прокурата! Останалото са просто кьорфишеци и напъни да се манипулира общественото мнение!
27
НИЕ не знаем,тези дали КЛЕВЕТЯТ,но знаем,че ПЕНСИИТЕ са 100 евро,ЗАПЛАТИТЕ 250 евро,продължава БЯСНАТА КОРУПЦИЯ,ПРАВОСЪДИЕТО ни все тъй СЛАДКО СПИ!? НАРОДЕ????
28
кавито с.вирки мога да въртя никой друг не може
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Срещат се двама директори за обмяна на опит. Единият е на българското предприятие „Електрон” г-н Петров, а другият – на японското предприятие „Електрон” – г-н Тагава. След уводната част г-н Петров задава въпрос на японския си колега:
– Господин Тагава, колко души работят във вашето предприятие?
– Осем. А във вашето, Петров?
– В нашето – девет.
Цяла нощ Петров не може да мигне: „Що го излъгах япончето, като нямам никаква полза от това. Трябваше да му кажа, че осемстотин души сме само администрацията”.
Но не спи и японецът, а си мисли: „Какво ли работи този деветият българин в тяхното предприятие?”.

няма нови новини
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
сега
2227
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и Георги Харизанов с горещ коментар за новите министри и президента - Радев нарочно търси скандали (ОБНОВЕНА)
x
Ако имате косопад - масло от сандалово дърво
x