ТОТАЛЕН ХИТ В МРЕЖАТА! Извънредно обръщение на Доган взриви цяла България: “Еб@л съм ви майката. Заминавам за Москва” (ВИДЕО)

Епицентър

ТОТАЛЕН ХИТ В МРЕЖАТА! Извънредно обръщение на Доган взриви цяла България: “Еб@л съм ви майката. Заминавам за Москва” (ВИДЕО)

346075
преди 4 часа
ТОТАЛЕН ХИТ В МРЕЖАТА! Извънредно обръщение на Доган взриви цяла България: “Еб@л съм ви майката. Заминавам за Москва” (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В "Тик-ток" пишат, че Почетният бяга от България след договорка с Митрофанова

препоръчано

Уникално зевзешко видео с лика на Ахмед Доган приковава погледите в социалните мрежи. Клипът, създаден с изкуствен интелект, е споделен първоначално в "Тик-ток", но вече се разпространява лавинообразно и в други платформи.

Видеото представлява извънредно обръщение на Ахмед Доган към българския народ. В него Сокола казва: “Еб@л съм ви майката. Заминавам за Москва”.

Потребители коментират, че явно Почетният се е предал с оглед на очертаващия се крах на изборите и отива при Путин да си кара старините. В клипа се казва още, че след договорка с Митрофанова, той заминава за Русия.

Ето какво още "произнася" Доган в забавното видео: "Обръщам се към всички мои симпатизанти. Еб@л съм ви майката. След изборите отивам в Москва. С Митрофанова се разбрахме: к’вот било - било. Стягам си багажа и си ви слагам на… Оправяйте се без мен.”

Клипът е създаден във връзка с твърденията още от преди месец на бивши съратници на земеделеца от с. Дръндар, че веднага след като го изгониха от сараите, той е напуснал страната по море и се е отправил за Русия, където с помощта на Митрофанова е провел срещи с високопоставени фигури в Кремъл.

"Най-вероятно те са го посъветвали да си обира крушите от родината, тъй като тук го очаква сериозно разследване за всички далавери, с които той и лоялните му дерибеи окрадоха държавата, обрекоха българските мюсюлмани на глад и мизерия, и прокудиха младите хора немили-недраги в странство", пишат истински гневни българи под видеото, разпространяващо се в социалните мрежи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК