ТОТАЛЕН ХИТ: Делян Добрев кипна и буквално избърса пода с Денков: Жив анимационен герой от "Том и Джери"! Даже и гримиран

Акценти

ТОТАЛЕН ХИТ: Делян Добрев кипна и буквално избърса пода с Денков: Жив анимационен герой от "Том и Джери"! Даже и гримиран

194183
на 28.05.2024
ТОТАЛЕН ХИТ: Делян Добрев кипна и буквално избърса пода с Денков: Жив анимационен герой от Том и Джери! Даже и гримиран
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Делян Добрев изригна в Шумен с култова реч по адрес на бившия премиера Николай Денков. Причината - билбордовете с него, Бойко Борисов и Делян Пеевски, които след жалба на ГЕРБ Централната избирателна комисия вчера нареди да бъдат демонтирани.

препоръчано

По-рано тази вечер Добрев, който е водач на листата с №22 за Разград, се появи в компанията на Борисов и в Шумен. Лидерът на ГЕРБ бе там, за да подкрепи местните кандидат-депутати.

Публикуваме изказването на Добрев с незначителни съкращения:

"Гледах сутринта Денков по сутрешния блок. Очаква да ми развали настроението, но всъщност се развеселих. И съм така весел целия ден. Първо - ще започна отзад напред. Големият му финал беше, че хората не можели да видят колко добре управлявали те, защото не им стигнало времето. Извинявайте, те управляват от 2021 г.! За тези три години, ако бяха управлявали добре, нямаше да се борят за трета политическа сила, а щяха да са първа като ГЕРБ с 10-15 процента преднина. За тези 3 години се борят за трета политическа сила, защото постигнаха 30% инфлация, увеличиха цените на хранителните стоки в малката кошница с между 59 и 100%. Нула инфраструктура. А помните ли с какви обещание ги избраха хората? Колко тунела бяха? 3 тунела, 5 магистрали, 8 моста, за три години - 0.

Второ - Денков се похвали с рекордно количество инвестиции - 7 милиарда. Ние обикаляме страната - 7 милиарда означават нови предприятия, десетки хиляди нови работни места. Отворих статистиката за тези 7 милиарда и какво да видя - 90 процента са реинвестара печалба - от банки, телекоми и "Лукойл" - от тях е най-големият процент, за 1.5 милиарда. И помните ли единия лев, който ни взимаха от горивото, сега се опитват да ни го пишат реинвестирана печалба.

Още по-смешно беше как Денков се жалваше, че нямали пари за предизборна кампания и затова в онзи разговор били говорил как трябва да съберат пари. Пак направих справка. Най-скъпата кампания за 2023 е на ПП. Точно 1 686 366 лева са похарчили за една кампания - това е официална сума, без кеша!

Сега за кеша... В записа казват Асен и Кирил.. "Ние неофициален кеш имаме"... "Така или иначе ще намерим", "Ма аз не знаех, че имаме кеш", "Ако е 2 милиона, трябва още кеш", "Ако има кеш в торби", "Въпросът е да има още кеш..."

Но един друг въпрос, който никой не го зададе: Този, който ще им даде кеша, единия милион, дали е Бобоков или друг, откъде го има той в кеш? Коя фирма държи такива пари на каса, за да може да ги извади и да ги даде? Освен, ако този кеш не е от контрабанда или от новата порода български кучета - богат пудел.

И най-смешно ми стана, когато попитаха Денков "Ама вярно ли ви глобиха заради билбордовете", на които той е гримиран като някоя кокона, а пък другите не са гримирани?! Та гримираният Денков, който отрича да е автор на тази реклама, свенливо кааз: "Ама за не съм я правил".

Разбрахме отдавна, че в тяхната партия мъжество няма, но поне очаквах да има малко смелост. Да излезе и да каже: "Да, тази реклама е съгласувана с мен, затова съм гримиран на тази снимка, за разлика от останалите". А те нямат елементарна смелост. Капчица смелост няма Денков да си признае това, което е извършил. По-лошото е, че им липсва елементарно възпитание. Не е хубаво да се сравняват хората по физически качества, това още в училище ни учат. А сутринта той каза: "Е сега като ги видите тия трите снимки, кой искате да ви е премиер - не съм ли аз най-хубавият?". И ми дойде до гуша те да са най-умните и най-красивите! Нито са умни, нито са красиви, нито имат възпитание, има само едно огромно его.

Денков се намира за много красив и много умен. За мен това е грешна преценка - нито мисля, че е красив, нито, че е умен, колкото и да се гримира!!!

Един приятел вика "Ти в последно време държаш температурата в радиатора около 90 градуса и кипваш". Ами кипвам, защото не мога да ги търпя.

И, ще вляза и аз в тяхната стилистика. Денков той прилича повече на анимационен герой. Жив анимационен герой! Даже ще ви кажа от кое филмче - от "Том и Джери". Няма да ви казвам кой е Том и кой е Джери, но ще ви кажа, че в тази комбинация има Том и той не е Асен Василев.

Сега очаквам Денков да вземе да ме съди затова, че не е анимационен герой. Приятели, да изпратим анимационните герои там, където им е мястото".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК