ТОТАЛЕН ШОК: Питон захапа тайландец за "питона" в тоалетна (СНИМКА)

ШАРЕН СВЯТ

ТОТАЛЕН ШОК: Питон захапа тайландец за "питона" в тоалетна (СНИМКА)

41246
на 09.11.2018
ТОТАЛЕН ШОК: Питон захапа тайландец за питона в тоалетна (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Триметров питон, който се криел в тоалетнат, захапа тайландец за пениса, предава ДПА, като цитира местни медии. Веднага, след като змията захапала 51-годишният мъж, той хукнал към най-близката болница. Той получил 15 шева върху пениса си.

препоръчано

Сакатлъкът станал в дома на тайландеца в столицата Банкок. "Усетих, че нещо  ухапа пениса ми. Когато видях змията, инстинктивно я хванах с ръце, за да ме пусне", разказва шокиран мъжът.

"Трябваше да съм по-внимателен. Видях змия в друга тоалетна в къщата преди два месеца, така че реших да ползвам различна тоалетна. Не си дадох сметка обаче, че тоалетните може да са свързани", разказва още той.

През 2016 г. пенисът на друг тайландец също бе ухапан от криещ се в тоалетната му триметров питон, припомня БТА. 


свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК