ТОТАЛНО ОТЧАЯНИЕ! Свитата на Доган пропищя, след като остана без пари за купуване на гласове - иска отмяна на изборите

Акценти

ТОТАЛНО ОТЧАЯНИЕ! Свитата на Доган пропищя, след като остана без пари за купуване на гласове - иска отмяна на изборите

275131
преди 5 часа
ТОТАЛНО ОТЧАЯНИЕ! Свитата на Доган пропищя, след като остана без пари за купуване на гласове - иска отмяна на изборите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В тотално отчаяние и безизходица изпаднаха Ахмед Доган и свитата му. Отцепилите се от ДПС политици търпят поражения на всички фронтове и вече пищят по медиите с радикална идея - президентът Румен Радев да отмени изборите.

препоръчано

Шокиращият призив дойде днес от двама независими депутати - Джевдет Чакъров и Валентин Тончев. Те присъстваха на малоброен митинг в Хасково в подкрепа на кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер, обвинен за участие в ОПГ, усвоявало евросредства от Държавен фонд "Земеделие".

Припомняме, че мобилизацията в редиците на Доган е на изключително слабо ниво. След като Сокола беше изгонен от сараите в "Росенец" и "Бояна", той се опита да организира протести в своя защита, но от цялата страна успя да събере едва няколкостотин души.

Дни по-късно излезе информация, че е заловено 125 килограма злато на "Капитан Андреево", за което се предполага, че е собственост на Доган. Почетният опитал да го изнесе в Турция, но безуспешно.

Снощи пък с белязани пари, получени под формата на подкуп от бизнесмен, беше арестуван Джейхан Ибрямов, мъжът на секретарката на Доган Биршен Ибрямова. Депутатът е задържан, докато прибирал 100 бона, най-вероятно предназначени за купуване на гласове.

Хората около Ахмед Доган претърпяха истински крах и с посещението си в Турция. Три дни Чакъров и компания търсиха подкрепа от властите в южната ни съседка и се редиха на опашка пред кабинета на Ердоган за снимка. Така обаче и не получиха благословията на турската страна.

Останали без средства за купуване гласове, както и без ясна и категорична подкрепа от Турция, Доган и хората му са изпаднали в паника, че може въобще да не се доберат до 51-ото Народно събрание. Още повече че Сокола така и не смее да излезе сред хората, което допълнително разколебава избирателите му. Затова кохортата му предприема ход на отчаянието - моли Радев да отмени изборите.

Разбира се, това едва ли ще се случи. Първо, защото президентът би надхвърлил правомощията си. И второ, защото няма основание за това. Всички институции си вършат работата за предстоящия вот. Организацията при ЦИК върви според плановете, а МВР ежедневно известява за акции срещу купуването на гласове. Доказателство, че службите са амбицирани да пресекат търговията на вота е снощната акция срещу Джейхан Ибрямов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ОБНОВЕНА) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК