"Тошко Африкански бос на културата" е заговор. И отмъщението на Слави Трифонов

Епицентър

"Тошко Африкански бос на културата" е заговор. И отмъщението на Слави Трифонов

103127
на 23.12.2021
Тошко Африкански бос на културата е заговор. И отмъщението на Слави Трифонов

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Алоу, творческите съюзи? Съюза на писателите, на журналистите, на артистите, на художниците...Окей ли сте Тошко Йорданов, един от бащите на чалгата, да ви е парламентарен шеф?

препоръчано

А великите застъпници за свободата на словото, синекурите на Сорос - "Репортери без граници", Бенатова, Шикерова, "Свободна Европа", "Дойче веле", "Капитал", "Медиапул", Клуб Зет", Сашо Диков, Кулезич, агент Академик...готино ли ви е, че парламентарен шеф на медиите е лице, което псува журналисти в ефир, заканва се да им реже крайниците и се обръща към депутатите с "пичове"? Или няма проблем, ако не е от ГЕРБ?

Що мълчите като мушнати гайди? Къде се изпари обективността ви? Няма ли да мъцнете нещо за халтураджията, оглавил комисията по култура и медии? Може ли да има по-голяма подигравка с духовността? За Слави Бинев едно време ревяхте, днес сте си глътнали граматиките.

А какво ще кажете за спаринга по тенис, назначен от "Просто Киро" за министър на културата, понеже бил дългогодишен приятел на Асен Василев? 

"Тошко Африкански бос на културата" е тест за интелигентност и морал. Ако сега българската интелигенция и медиите не го издържат, по-добре да закриваме държавата.

"Тошко Африкански бос на културата" е и отмъщението на разлюбения от примитивния електорат Слави Трифонов. Неговият последен гвоздей в ковчега на българската култура.
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК