Тошко да дава веднага оставка след заплахата срещу Благой Цицелков

Акценти

Тошко да дава веднага оставка след заплахата срещу Благой Цицелков

112661
на 15.04.2021
Тошко да дава веднага оставка след заплахата срещу Благой Цицелков

Дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко Йорданов, който най-вероятно вместо господаря си ще вземе мандат за правителство от президента, е заплашил репортера от Нова телевизия Благой Цицелков с „рязане на части от тялото“.

препоръчано

В обедна емисия на Нова Цицелков направил неволен лапсус и сбъркал името на „Има такъв народ“. В отговор Тошко обявил следното: „Ако бяхме в Крумова България, за тая лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона…“

Пак го прочете – „щяха да липсват части от тялото на това момче…“

Това са думи на новоизбран народен представител, заместник-председател на партията, около която може би ще се формира парламентарно мнозинство за правителство.

Същият този човек преди няколко месеца напсува в ефир журналистката Веселина Томова.

И така, какво трябва да очакват българските медии, ако Слави и Тошко дойдат на власт?

В кратко резюме:

1. Ще им режат части от тялото.
2. Ще ги псуват.
3. Ще им „употребяват вагините“, както ме заплаши писмено Слави Трифонов преди време.

По-интересно е сега дали ще има реакция от журналистическото съсловие. От ръководството на Нова телевизия? Няма ли да защитят честта на своя човек и честта на професията? Или ги е страх от „победителите“, покорно ще наведат глава? Декларации от Съюза на журналистите и Асоциацията на европейските журналисти? От депутати, общественици? Винаги бяха много нервни, ако политик от ГЕРБ посмееше дума да издума за журналист…

Да припомним, че цял вицепремиер – Валери Симеонов, си отиде заради коментар по адрес на „майките“. Далеч по-невинен коментар от заплаха на Тошко с „рязане на части от тялото“.

Ако в държавата има единен морал, а не двойни стандарти, въпросният „Тошко“ веднага трябва да даде оставка като народен избраник. Изобщо не бива да полага клетва утре. И да си обере крушите от политиката. Мястото му е да псува в кабеларката от „Левски – Г“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това