Тошко Йорданов пред ПИК TV: Питайте Лена дали има ракети С-300 в списъка с оръжия за Украйна (ВИДЕО)

ТОП НОВИНАТА

Тошко Йорданов пред ПИК TV: Питайте Лена дали има ракети С-300 в списъка с оръжия за Украйна (ВИДЕО)

72290
на 07.07.2023
Тошко Йорданов пред ПИК TV: Питайте Лена дали има ракети С-300 в списъка с оръжия за Украйна (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"В тази държава никой няма никаква представа какво се случва. Министър Тагарев ще носи отговорност - имаме 40 танка, модернизирани от израелски експерти, имаме и модернизирани бронетранспортьори. Имаме две ракетни системи C-300, едната пази София, а другата - Козлодуй. Тагарев да си избере кое да пази, ако дадем едната".

препоръчано

Това заяви пред камерата на ПИК TV Тошко Йорданов от "Има такъв народ".

Преди дни се заговори, че по времето на служебния кабинет на Гълъб Донев САЩ са предложили да платят на България до 200 млн. долара за нови оръжия, а в замяна да предостави ракети С-300 на Украйна. До сделката обаче не се е стигнало.

"Русия е агресор, а Украйна е нападната страна. Ние сме длъжни да помагаме, колкото можем, но според възможности. Изнасяме възможно най-много снаряди и стрелково оръжие, както и муниции, което е огромна военна помощ. Президентът Радев се опитва да е максимално дистанциран. Зеленски беше много прав пред президента, като попита какво ще направите, ако вас ви нападнат. Ние ще търсим помощ по същия начин. Отвратително е това, което правят БСП и "Възраждане" - спекулирането дали влизаме във войната. Ние влизаме в конфликта, ако е между НАТО и Русия, тогава ставаме автоматично част от конфликта", обясни още Йорданов.

На въпрос на репортера ни Цвети Борисова дали в списъка с с оръжия присъстват и ракетните системи С-300., той отговори така: Списъка го е видял Тагарев, най-вероятно Кирил Петков и Асен Василев, Кирил е всичко навсякъде и завинаги. А вероятно и Лена го знае, питайте нея".

Вижте още във видеото:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! МВР отчита резултатите от акциите срещу купения вот. Вътрешният министър: Работим с всички сили и на пълни обороти (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV! МВР отчита резултатите от акциите срещу купения вот. Вътрешният министър: Работим с всички сили и на пълни обороти (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК