Тошко пак плаши журналисти: Знам как да резна главата на вашите пиленца - информатори

Акценти

Тошко пак плаши журналисти: Знам как да резна главата на вашите пиленца - информатори

92061
на 20.07.2021
Тошко пак плаши журналисти: Знам как да резна главата на вашите пиленца - информатори
Автор:   ПИК

Журналистът Димитър Стоянов бе притиснат до стената от Тошко Йорданов в партийната телевизия на ИТН. Случката се разиграва вчера в предаване водено от депутата, който държи сметка на Стоянов за негов пост във фейслук.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

„Чух от едно пиленце, че ако Борисов подкрепи сега кабинет на Слави, то Слави ще подкрепи Борисов на президентските избори“, е написал в личния си фейсбук Стоянов. По всичко личи, че Йорданов не е очарован и с назидателен тон порицава журналистът, който казва, че това е хипотеза, която му е подадена от негов информатор, който никога не го е подвеждал.

В този момент Йорданов в типичния си „крумовски“ стил започва: „Значи, иди си попитай пиленцето, кога? Къде? Кой? Ако пиленцето не ти отговори на тези въпроси, то това пиленце е за скубане и пилешка супа се прави, знам как. Аз съм расъл във времена, в които баба ми когато ходех на село, взимаше една кокошка от двора, резваше ѝ главата с една тесличка. Знам целия процес и мога да направя, нямам страх от това. В смисъл, едно пиленце да стане на пилешка супа, неам грижи, знам как се прави“, заявява разпалено Йорданов.

Припомняме, че това не е първото подобно поведение на депутатът от ИТН  в партийната телевизия. Само преди няколко месеца той се обърна към журналистът от Нова телевизя Благой Цицелков, че заслужава за един „лапсус“ да му бъдат отрязани крайниците. Преди дни на пресконференция, другия сценарист на Трифонов си позволи публично да обиди журналиската Ива Николова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК