ТРАГЕДИЯТА Е ГОЛЯМА: Двама души са с опасност за живота с тежки изгаряния от взрива край Елин Пелин, линейките хвърчат към "Пирогов" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Акценти

ТРАГЕДИЯТА Е ГОЛЯМА: Двама души са с опасност за живота с тежки изгаряния от взрива край Елин Пелин, линейките хвърчат към "Пирогов" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

95247
на 25.07.2024
ТРАГЕДИЯТА Е ГОЛЯМА: Двама души са с опасност за живота с тежки изгаряния от взрива край Елин Пелин, линейките хвърчат към Пирогов (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама души - мъж и жена, са тежко обгорените при взривовете в складовете на фабриката за фойерверки край Елин Пелин и са с опасност за живота.

препоръчано

Мъжът е на 40 години, а жената - на 30. И двамата са с изгаряния от трета степена, която е животозастрашаваща. 

Две линейки превозиха обгорените мъж и жена към "Пирогов". Пострадалите са били изведени от складовете от екипите на пожарната.

"Останалите ни три екипа продължават към сърцевината на инцидента", съобщи говорителят на "Спешна помощ" Катя Сунгарска.

Очаква се да има още пострадали хора. Сигналът за инцидента бе получен в 18:35 ч. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват
ПИК TV x
Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО) Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК