ТРАГЕДИЯТА Е НЕОПИСУЕМА: Собственикът на взривената фабрика за пиротехника с последни думи към загиналия си син (СНИМКА)

Акценти

ТРАГЕДИЯТА Е НЕОПИСУЕМА: Собственикът на взривената фабрика за пиротехника с последни думи към загиналия си син (СНИМКА)

625497
на 29.07.2024
ТРАГЕДИЯТА Е НЕОПИСУЕМА: Собственикът на взривената фабрика за пиротехника с последни думи към загиналия си син (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Собственикът на взривилата се фабрика за пиротехника Тодор Попов изплака мъката си по своя 22-годишен син Теодор, който загина в чудовищните експлозии край гара Елин Пелин, видя ПИК.

препоръчано

В неделя, по време на огледа на инцидента бяха открити две силно овъглени тела, които бяха откарани за изготвяне на аутопсия и съдебно-медицинска експертиза, както и за идентификация с ДНК-анализ. Едното тяло бе открито под бетонов елемент.

Тази сутрин от прокуратурата съобщиха, че чакат ДНК-експертиза, за да установят с абсолютна категоричност самоличността на овъглените тела.

Опечаленият собственик на "Енигма" обаче потвърди преди прокуратурата, че идентифицираното тяло е на сина му, като публикува жалейка в социалната мрежа.

"Днес още едно ангелче стана звездичка и грейна на небето! Teodor Popov се присъедини към приятелчетата си Peter Shishkov и Кристина Шишкова. Обичаме те безкрайно много! Почивай в мир!", написа покрусеният баща.

Освен, че експертът по пиротехника Петър Шишков и Тодор Попов са имали професионални отношения, те са били и семейни приятели. Преди няколко години двете задружни фамилии са пътували заедно на екскурзия в Мексико. 

Според разказа ни оцелели очевидци във фаталната вечер доц. Шишков, дъщеря му Кристина и Теодор са отишли в складове на "Енигма", за да подготвят фойерверки за сватба, която е трябвало да се състои на следващия ден.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК