ТРАГЕДИЯ: Автобус падна в огромна пропаст в Перу, има много жертви и ранени (ВИДЕО/СНИМКИ)

Америка

ТРАГЕДИЯ: Автобус падна в огромна пропаст в Перу, има много жертви и ранени (ВИДЕО/СНИМКИ)

7304
на 11.02.2022
ТРАГЕДИЯ: Автобус падна в огромна пропаст в Перу, има много жертви и ранени (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко 20 души загинаха, а други 30 бяха ранени при катастрофа на автобус, който излезе от пътя и падна в пропаст в северната част на Перу, съобщиха властите.

препоръчано

Поради отдалечеността на региона новината за катастрофата се разпространява с часове забавяне, съобщава АФП.

Автобусът е пътувал от Таябамба до Трухильо - 340-километров маршрут, който се изминава за 14 часа поради лошото състояние на пътищата.

В Перу често се случват пътни инциденти поради лошите пътища, високата скорост, липсата на маркировка и оскъдното спазване на правилата от страна на шофьорите.

През ноември миналата година 10 души загинаха, когато микробус излезе от пътя в северната част на перуанската джунгла.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борислав Цеков с РАЗБИВАЩ коментар: Малцинства искат да доминират, такова нещо няма никъде по света! Отговорността за мнозинство е на първата политическа сила (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борислав Цеков с РАЗБИВАЩ коментар: Малцинства искат да доминират, такова нещо няма никъде по света! Отговорността за мнозинство е на първата политическа сила (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК