ТРАГЕДИЯ: Втора жертва на тежката катастрофа край село Микре

Инциденти

ТРАГЕДИЯ: Втора жертва на тежката катастрофа край село Микре

40153
на 21.06.2024
ТРАГЕДИЯ: Втора жертва на тежката катастрофа край село Микре
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Починала е и втората пострадала жена в катастрофата, станала тази сутрин на пътя София – Варна, в участъка пътен възел "Абланица - село Микре, в района на себото Голец, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

препоръчано

Инцидентът стана малко преди 8:00 ч. тази сутрин на главния път. При сблъсък между два леки автомобила на място е починала 47-годишна пътничка от едното превозно средство, а 27-годишна жена, пътувала в другия автомобил, беше в тежко състояние.

От полицията съобщиха, че по-късно тя е починала на път за болницата.

На място е извършен оглед, а по случая е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за тежкото пътно произшествие.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК