Трагедия в Котел! Кон побесня и стъпка дете

ЧАС ПИК

Трагедия в Котел! Кон побесня и стъпка дете

12972
на 15.09.2015
Трагедия в Котел! Кон побесня и стъпка дете

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Котел е потресен след нелепия инцидент, в който момиченце на 1 година и 8 месеца почина след като беше стъпкано от подплашен кон, съобщава Kotelnews.com, позовавайки се на запознати със случайя. 

препоръчано

“В около 18:00 часа в ромската махала на Котел в довора на семейството на дървосекачи се разиграва изключително жестока трагедия. Бащата на жертвата ( Б. А. ) разпрягал един от работните си коне и го подготвял за паша, но в близост до него било най-малкото му детенце, което кротувало в детската количка. По неизвестна причина коня бутнал количката тя се обърнала, а конят се подплашил и в буйството си стъпкал дететнцето през гърдичките. За съжаление момиченцето починало по пътя за болницата в Сливен.

свързани новини

Почерненото семейство, което от десетилетия изкарва прехраната си в гората с помощта на конете, загуби третата си най-малка дъщеря. Изпадналия в безизходица и ужас баща, по думите на очевидци в изблик на ярост и непреодолима мъка посегнал с брадва да убие коня, но бил възпрян от комшии.”

Писъци и плач на жени още ехти в махалата където,полицията вече приключи с оперативно следствените действия за изясняване на обстоятелствата около този нещастен случай.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК