ТРАГЕДИЯ В СОФИЯ! Ученик се хвърли от 14-ия етаж в "Дружба"

Животът днес

ТРАГЕДИЯ В СОФИЯ! Ученик се хвърли от 14-ия етаж в "Дружба"

53793
на 17.09.2019
ТРАГЕДИЯ В СОФИЯ! Ученик се хвърли от 14-ия етаж в Дружба
Автор:   ПИК

Трагедия с тийнейджър шокира обитателите на блок 67 в столичния квартал "Дружба 1". Момчето се е хвърлило от 14-ия етаж и е загинало на място. Тялото му е открито от случайни минувачи още сутринта, близо до езерото в квартала.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Сигналът е подаден към 6.45 ч. на телефон 112. Изясняват се причините, довели до инцидента", зявиха от МВР.

"Момчето е на 14 години, учи в близкото квартално училище. Не познаваме семейството му, защото те се нанесоха скоро във входа", разказаха съседи пред "Трафик нюз".

За родителите му това било втори брак, самоубилият се има и по-малка сестра. Засега не е ясно дали момчето е оставило предсмъртно писмо. Любовна драма е една от версиите за фаталното решение на момчето.

Преди две години отново в "Дружба 1" седмокласник се хвърли от балкона в блок 29 заради несподелена любов. При пристигането на екипа на "Спешна помощ" момчето бе живо, но издъхна в болницата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК