ТРАГЕДИЯ: Откриха мъртъв служител на гробищата в Пловдив

Региони

ТРАГЕДИЯ: Откриха мъртъв служител на гробищата в Пловдив

13600
на 03.01.2019
ТРАГЕДИЯ: Откриха мъртъв служител на гробищата в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

54-годишен служител на ОП "Траурни дейности" бе открит мъртъв в стая за почивка. По първоначални данни мъжът е получил обгаряния при възпламеняване на газова бутилка, съобщава "Марица".

препоръчано

Около 12 часа е подаден сигнал за горяща газова бутилка в помещение на сграда на "Траурни дейности" на бул. "Мария Луиза". На място пристига един екип на Пожарната. Докато огнеборците разпъват линия за защита и да атакуват пожара, решават да проверят и задния вход на помещението, което се оказва подземно. При влизането вътре откриват овъглено тялото на 54-годишен мъж. Той е служител на общинското предприятие, а помещението, в което е открит е стая за почивка.

По първоначални данни загиналият е Асен Райчев, който работи от 7 години в предприятието. Той е чистач на гробищата. Твърди се, че е донесъл бутилката да се ремонтира. Помещението е с парно. Всички в ОП "Траурни дейности" са в шок. Води се разследване.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО) Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК