ТРАГЕДИЯ: Първа жертва от пожарите край Атина

Европа

ТРАГЕДИЯ: Първа жертва от пожарите край Атина

10303
на 13.08.2024
ТРАГЕДИЯ: Първа жертва от пожарите край Атина
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Един човек е загинал от огромните пожари в предградията на Атина в Гърция.

препоръчано

Тялото, за което се предполага, че е на жена, е намерено в магазин в град Врилисия, в северната част на Атина, съобщиха от противопожарната служба пред Би Би Си.

Хиляди хора бяха евакуирани, след като пожарникарите предупредиха, че домовете, предприятията и училищата са застрашени, като се очаква пожарите да продължат и днес.

Говорителят на противопожарната служба полковник Василиос Ватракогианис заяви, че макар в североизточната част на Атика, която включва и части от Атина, вече да няма нито един активен фронт на пожар, все още има много активни локални пожари, най-вече около градовете Маратон и Пентели.

Европейският съюз съобщи, че четири държави - Италия, Франция, Чешката република и Румъния - изпращат помощ по искане на Гърция.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК