ТРАГЕДИЯ: Ток уби момче от Рудозем, покатерило се на електрически стълб

Инциденти

ТРАГЕДИЯ: Ток уби момче от Рудозем, покатерило се на електрически стълб

35708
на 04.09.2024
ТРАГЕДИЯ: Ток уби момче от Рудозем, покатерило се на електрически стълб
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ток е убило на място 17-годишно момче от Рудозем. Това съобщи за кореспондентът на БТА в Смолян Елена Павлова, цитирайки окръжния прокурор на града Недко Симов. Той посочи, че водещата версия на разследващите е, че момчето се е качило на електрически стълб с високо напрежение.

препоръчано

Инцидентът станал през нощта срещу вторник в покрайнините на Рудозем. Около полунощ е получен сигнал за мъртво момче под електрически стълб. При огледа криминалистите откриват следи от изгаряния по тялото.

Образувано е досъдебно производство. Аутопсия установява, че причина за смъртта е поразяване с електрически ток, който е протекъл през тялото на жертвата. Окръжният прокурор Недко Симов посочи още, че след като се извършат съответните експертизи, ще се прецени дали има виновни и съпричастни към смъртта на момчето лица.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК