ТРАГЕДИЯ У КОМШИИТЕ: 12 загинали и 31 ранени при верижна катастрофа в Турция (ВИДЕО)

ВИДЕО

ТРАГЕДИЯ У КОМШИИТЕ: 12 загинали и 31 ранени при верижна катастрофа в Турция (ВИДЕО)

13057
на 07.05.2023
ТРАГЕДИЯ У КОМШИИТЕ: 12 загинали и 31 ранени при верижна катастрофа в Турция (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

12 души загинаха и 31 бяха ранени при тежка верижна катастрофа в окръг Хатай, Южна Турция, съобщи турският министър на здравеопазването Фахреттин Коджа в Туитър. 

препоръчано

Състоянието на трима от ранените е много тежко.

Хатай е един от най-тежко засегнатите при унищожителните земетресения през февруари окръзи. Районът буквално бе сринат със земята. 

Инцидентът е станал в събота вечерта на пътя Искендерун-Антакия.

До катастрофата се е стигнало, след като шофьорът на камион е изгубил контрол над превозното средство и първо се е врязал във влекач, а след това е преминал в насрещното платно и е ударил девет автомобила и два микробуса. Камионът и двата микробуса са се запалили, информира турската телевизия НТВ.

На мястото на произшествието са изпратени екипи на жандармерията, пожарникари, 22 линейки, екипи на Националните медицински спасителни екипи (УМКЕ).

Пострадалите при инцидента са закарани в болници в района. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК