Трагедия! Шестнадесет мигранти от Африка са се удавили край Мелиля

СВЕТЪТ ДНЕС

Трагедия! Шестнадесет мигранти от Африка са се удавили край Мелиля

10487
на 04.02.2018
Трагедия! Шестнадесет мигранти от Африка са се удавили край Мелиля
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Спасителните служби на Мароко са открили телата на 16 мигранти край бреговете на испанския ексклав Мелиля, предава AFP, като се позовава на данни от властите на двете страни.

препоръчано

Източник от медиците поясни, че сред загиналите има три жени. Съгласно разпространените данни, почти всички мигранти са били от държави от Субсахарска Африка. Само един от от загиналите е идентифициран като гражданин на Мароко. 

По-рано представител на властите в Мелиля съобщи за „около 20“ тела, открити в териториалните води на Мароко. Те са били забелязани в събота от испански кораб, който е алармирал спасителните служби на двете страни. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Прокуратурата ще иска постоянно задържане за Ибрямов! Аверът на Доган разказал пред свидетел, че му трябват милиони за купуване на гласове (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Прокуратурата ще иска постоянно задържане за Ибрямов! Аверът на Доган разказал пред свидетел, че му трябват милиони за купуване на гласове (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК