Трагедия! 21 загинали при въоръжено нападение край църква в Нигерия

Африка

Трагедия! 21 загинали при въоръжено нападение край църква в Нигерия

5412
на 02.01.2018
Трагедия! 21 загинали при въоръжено нападение край църква в Нигерия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Група въоръжени мъже са нападнали енориаши, излизащи от църква в нигерийския щат Ривърс, в южната част на страната, съобщава електронното издание Premium Times, като се позовава на информация на местните власти. 21 човека са загинали.

препоръчано

Инцидентът е станал в понеделник, малко след полунощ в населения пУнкт Омоку.

Полицията не съобщава точната бройка на жертвите, но по данни на представителя на морската администрация и на агенцията по безопасност в страната Дакуку Питърсайд, жертвите на инцидента са 21.

Все още нито една групировка, от действащите в региона, не е поела отговорност за нападението.

По думите на Питърсайд, инцидентът е бил предизвикан от борба за превъзходство между групировки, които се кланят на различни божества.

Превод и редакция: ПИК

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК