ТРАГЕДИЯ: 25-годишен младеж е загинал при катастрофа края Монтана

Инциденти

ТРАГЕДИЯ: 25-годишен младеж е загинал при катастрофа края Монтана

12438
на 18.09.2019
ТРАГЕДИЯ: 25-годишен младеж е загинал при катастрофа края Монтана
Автор:   ПИК

25-годишният Кристиян К. от Монтана е загинал при тежка катастрофа край Монтана. Инцидентът станал минути преди 5 часа вчера, край село Ерден. 27-годишен столичанин шофирал лек автомобил "Мерцедес". При ляв завой обаче загубил контрол над управлението на мощното возило, то изхвърчало от пътя и навлязло в дворно място на частен имот. Колата се преобърнала няколко пъти през таван, преди най-после да спре, съобщава "Булнюз".

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

При адската каскада е загинал Кристиян, който се возел в колата. При ужасяващия инцидент е пострадала и 22-годишна девойка от Вълчедръм, която е с фрактура на ключицата. Шофьорът е невредим. 

Загиналият младеж работел като майстор и правел вътрешни ремонти на сгради. Бил е изключително сръчен и всичко му се отдавало, споделиха негови приятели. 

Близките на загиналото момче са в шок от трагедията. Вчера, след като разбрало черната вест, семейството му помолило полицията за дискретност по случая. Бащата работи като международен шофьор и пътувал към България. Опечалените се притеснявали да не би новината да го застигне по време на път  и да се стигне до нова трагедия. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК