ТРАГЕДИЯ: 28-годишният Борислав издъхна внезапно в Испания по време на вечеря

Региони

ТРАГЕДИЯ: 28-годишният Борислав издъхна внезапно в Испания по време на вечеря

16744
на 12.05.2021
ТРАГЕДИЯ: 28-годишният Борислав издъхна внезапно в Испания по време на вечеря
Автор:   ПИК

Трагедия потресе Неделино! От общината обявиха спешна акция за събиране на средства за прибиране на тялото на 28-годишния Борислав Дюлев, който внезапно почина в Испания, съобщава "Марица".

препоръчано

Младият мъж работил в земеделието там. Има съпруга, която е бременна. Трагедията се разиграва на 10 май. Борислав вечерял, когато му прилошава на масата и издъхва внезапно. Заключението на аутопсията е, че е получил масивен инфаркт, съобщи кметът на Неделино Боян Кехайов, който поддържа връзка с чичо на починалия млад мъж.

Родителите му са отпътували за Испания, за да приберат тялото. За транспортирането му са необходими около 8 000 евро, които се събират с кампания в Неделино. Общината ще отпусне около 2000 лв. помощ с решение на ОбС, каза Кехайов, след среща с общинските съветници. Отделно общинската администрация събира дарения от лични средства, като дотук натрупаната сума е към 1800 лв. Бизнесмени и жители на Неделино също изпращат дарения на сметка на семейството.

Кутии за дарения са поставени и в търговски обекти. Има много съпричастни хора, ще поемем всички разходи от пристигането на тялото за транспорт и погребение, със събраните дарения, каза Кехайов.Общината публикува и сметката за изпращане на дарения: 

ES3521034703540010103329 – Sevdalin Vasilev Dyulev

 

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 157
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това