Трагично влюбената в Борисов Мая Манолова сипе заплахи към ПИК. Виж какво, бабет...

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Трагично влюбената в Борисов Мая Манолова сипе заплахи към ПИК. Виж какво, бабет...

182882
на 18.01.2021
Трагично влюбената в Борисов Мая Манолова сипе заплахи към ПИК. Виж какво, бабет...

Вечно непочесана, нещастно влюбената в Бойко Борисов Мая Манолова пощръкля, след като оповестихме, че я съдим за половин милион. И отвърна с невротичен залп от неприкрити заплахи във фейсбука си:

препоръчано

“След 4 април – ревизия на парите на народа, с които управляващите си купуват медийна свобода по свой образ и подобие. Хората ще научат срещу колко хиляди лева месечно кафевите канали обичат властта...”

И какво ще стане след 4 април, драга бабет?

Ще се върнеш към пенсийката си, това. Само с интриги депутат не се става, власт не се взима. (Или поне не би трябвало в държава от Европейския Съюз с претенции за демокрация) Хората не са чак такива идиоти, каквито ги смяташ.

Въпреки целия ти фасон, все си в кучи отвор. Ще гледаш парламента през крив макарон, ловя бас за още половин милион.

И спри да се вайкаш лицемерно за “парите на народа”. “Парите на народа” изтекоха в джоба на ортаците ти Сергей Станишев, Румен Гечев, Ахмед Доган, Пламен Орешарски, Делян Пеевски...И в твоя джоб, доколкото бе активно съуправляваща, депутатка, зам.-шеф на НС в техните мандати.

"Шанс за Орешарски", а? И Пеевски в ДАНС. И фалшификацията на столетието "Костинброд". 

А, пропуснах духовните ти родители – Галеви. Нали в народната глума така ще останеш позната вовеки – “сестра Галева”. И "Мая Общата". 

Колкото до “кафевите медийни канали”...И понеже си изтърсила, че ПИК бил “визитната картичка на Борисов”...

Ще ти припомня твоята "визитна картичка" – дезинформационна гнъс №1 “Информиран.нет” на приятелчето ти и коалиционен партньор Бабикян. Твоят официоз, партийният орган на “Нагъзи се.бг”. Там от години те легендират като “Смелата Мая”. “Смелата Мая” това, “смелата Мая” – онова.

Докато останалите сме "мафиоти", "подлоги на мутрата", "изверги", "духачи, които правят гърленки", "педали"...Българският език и българската журналистика не са падали чак до такова дъно.

Кеф ли ти е от тая лексика? Такива мисли всъщност се въртят в главата ти, нали? С това ли трябва да се занимават българските баби, какъв пример даваш на наборите от третата възраст?

И се заблуждаваш, че вечно ще се криете и няма как да се докаже, че именно ти и Бабикян стоите зад тази гадост? Зад изфабрикуваното писмо на баща ми, че се отказва от мен? Зад измислените ми фейсбук-чатове с Антон Тодоров и Севда Арнаудова, в които "прося" пари от Борисов? Зад "островите и именията на Борисов". Зад "сгазената на пешеходна пътека Лиляна Павлова". Зад още стотици небивали и немислими за нормалния човешки разум измислици. 

Може да не е на 4 април, но все някога ще се изясни как и от кого се финансира въпросната анонимка и какво е твоето съпричастие в това отровителско дело. Обещавам. Ще има "ревизия" и за твоята партийка, и за твоите "протести", и за схемите ти с тъй наречените "майки", и за контактите ти с подсъдими олигарси. Не си преварвай късмета, бой се от отмъщението на търпеливите и от закъснялата истина.

А относно другия ти грях - че Борисов не ти бил помогнал да се излекуваш от рак...Е, за него ще плащаш не пред земния съд.

Сподели:
Бомба x
Ето ги шестте секс пози, които не кефят мъжете Ето ги шестте секс пози, които не кефят мъжете
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това