ГОРЕЩО
ДПС-Ново начало на митинг в защита на стабилността в държавата
Радомир Чолаков: Не произвеждаме достатъчно храна
РАДЕВ АКТИВИРА ДЕЖУРНОТО СИ ПРОКСИ: Имало ли е разследване за корупция срещу Демерджиев, унищожено при назначението му в служебния кабинет?
Даниел Митов: Два влекача са в готовност да изтеглят танкера, блокиран край Ахтопол - не е опасен
ТРАГЕДИЯ! 16-годишно момиче скочи от висок етаж на блок в Пловдив
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
около 150 г ориз
500 мл вода
130 г масло
150 г захар
За сиропа:
500 г вода
150 г захар
Начин на приготвяне:
Оризът се счуква в хаванче и заедно с маслото, захарта и водата се слага да ври на немного силен огън, като задължително трябва да се бърка, докато сместа се сгъсти. След това се насипва в намазана с масло тава, изпича се до зачервяване и се залива с приготвения от захарта и водата сироп, докато добре се напои. Реже се на парчета и се сервира студена.
препоръчано
Баница с пиле и извара
244471
на 11.02.2021
Вълшебни десерти с локум
485451
на 04.01.2021
Домашна пица със салам
267995
на 11.10.2020
Агнешко кълцано месо в було
206335
на 04.05.2020


