Транспортна стачка в Гърция спира метрото в Атина и корабите

Балкани

Транспортна стачка в Гърция спира метрото в Атина и корабите

4944
на 26.11.2020
Транспортна стачка в Гърция спира метрото в Атина и корабите
Автор:   ПИК

Транспортна стачка в Гърция спира метрото в Атина и корабите. Безпроблемно обаче ще се изпълняват всички полети от и към гръцките летища днес, след като ръководителите на въздушното движение в страната и други работещи в сектора отмениха планираната 24-часова стачка, съобщават световните агенции, цитирани от БНР.

препоръчано

Това се наложи след като съдът определи протестните действия за незаконни, след жалба на гръцките министерства на икономиката, транспорта и вътрешните работи.

В Атина, обаче, стачкуват работещите в метрото и електрическата железница. Трамваите ще извършват курсове от сутринта до 18:00 часа. След това ватманите ще прекратят работа до края на смяната им.

Нормално в гръцката столица ще се движат рейсовете на градския транспорт и тролеите.

 

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това