Вход
София
Времето в София -2 o C

Транссексуален „ужили“ салон за красота, делото срещу него зацикли

Транссексуален „ужили“ салон за красота, делото срещу него зацикли

на 02.07.2020
7197
0
Транссексуален „ужили“ салон за красота, делото срещу него зацикли
Автор: ПИК
02.07.2020
0
7197

Травестит от Пловдив „ужили” салон за красота с над 1600 лева. Мъжът, който се изживява като дама, се подложил на няколко процедури, но без да си плати. За да оформя прическата си, той посещавал фризьорски салони, където му поставяли изкуствени кичури дълга коса и извършвали различни манипулации за поддържане на прическата.

Тъй като подобни процедури изисквали много финансови средства, травеститът успявал да заблуди фризьорите и управителите на салоните за красота в намерението си да заплати услугите им, като същевременно бягал и напускал салона, без да извърши това, съобщава Трафикнюз.

Днес Севдалин Асенов трябваше да се изправи пред съда, с обвинения за измама. В залата на Районен съд обаче, транссексуалният пловдивчанин така и не се появи.

Той не е редовно призован, а уведомлението му не е върнато. В залата липсваше и представител на измамения салон – Дима Стил, но в деловодството на съда все пак е постъпил иск за конституиране на дружеството като граждански ищец.

Поради липсата на обвиняемия, ход на разпоредителното заседание не бе даден. През август Асенов отново ще бъде призован, като присъствието му се оказва задължително. По думите на прокурор Илиева, в случая се касае за тежко престъпление.

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17335
архив

- Знаеш ли, моят съсед се оказа вампир!
- Как разбра?
- Забих му един заострен кол в сърцето и умря!

x
СУПЕР ТАКТИКА: Валери Симеонов буди дремещите в парламента за бюджета с цветисти забележки (ОБНОВЕНА)
x
Сигурни признаци, че партньорът ви си мисли за друга
x