Трансферна бомба! Стърлинг си тръгва от Манчестър Сити

Световен футбол

Трансферна бомба! Стърлинг си тръгва от Манчестър Сити

11862
на 18.07.2021
Трансферна бомба! Стърлинг си тръгва от Манчестър Сити
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Английският национал Рахийм Стърлинг изигра силно Европейско първенство и попадна в идеалния отбор на УЕФА за турнира.

препоръчано

Преди сезон 2020/21 26-годишният нападател се бореше за мястото си в Манчестър Сити, но според “The Athletic“ позицията на Хосеп Гуардиола по отношение на играча не се е променила въпреки подвизите му на Евро 2020.

Клубът е готов да се раздели с него, за да получи свежи пари. Двете големи цели на Сити на трансферния пазар това лято са Хари Кейн и Джак Грийлиш, но двамата в комплект ще струват скъпо.

За да събере необходимите пари, “ гражданите“ няма да се поколебаят да пуснат Стърлинг на пазара, тъй като могат да получат още повече пари за продажбата му след доброто представяне с Англия. Арсенал и Тотнъм проявяват интерес към него.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК