Трансферна цел на Ботев Пловдив: Не знам нищо по въпроса

Световен футбол

Трансферна цел на Ботев Пловдив: Не знам нищо по въпроса

4894
преди 10 часа
Трансферна цел на Ботев Пловдив: Не знам нищо по въпроса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди седмица шведското издание "Expressen" съобщи, че Ботев Пловдив проявява интерес към защитника на местния ГАЙС - Аксел Норен.

препоръчано

В интервю обаче, 25-годишният футболист твърди, че не знае нищо за такъв интерес от страна на "жълто-черните".

"Всъщност не знам нищо по въпроса и откъде се е появил този слух", каза Норен в интервю пред друго шведско издание - "Fotboll Direkt".

Самият играч е с изтичащ договор с ГАЙС, като в момента двете страни водят преговори за удължаването му, но то не изглежда никак лесно за постигане.

До момента през сезона Аксел Норен има 25 мача, в които е отбелязал 2 гола.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК