ТРАНСФЕР: Ботев Пловдив измъкна национал под носа на ЦСКА

Топ новина

ТРАНСФЕР: Ботев Пловдив измъкна национал под носа на ЦСКА

19309
на 21.06.2024
ТРАНСФЕР: Ботев Пловдив измъкна национал под носа на ЦСКА
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

22-годишният краен защитник Андрей Йорданов подписа с Ботев Пловдив. За последно той игра за Пирин Благоевград, а в кариерата си е бил част от Крумовград, ЦСКА 1948, Царско село, Литекс и ЦСКА.

препоръчано

През март Йорданов получи и дебютната си повиквателна за националния отбор на България. 

“Днес с гордост приветстваме Андрей Йорданов в Ботев Пловдив. През първата част на сезон 2023/24 гледахме Андрей на живо в голям брой мачове и бяхме впечатлени от неговото представяне. Той има много интересен профил на ляв краен защитник, а скорошната му повиквателна за националния отбор на България потвърждава качествата, които ние наблюдавахме през есента“, заяви спортният директор на Ботев Артур Платек пред официалния сайт на "канарчетата“.

“Виждаме страхотни качества и потенциал в Андрей. Неговият трансфер ще добави нова енергия в нашия състав. Вярваме, че той ще продължи да се развива и ще има големи успехи с нас“, продължи той.

Йорданов е петият футболист присъединил се към “канарчетата“ през летния трансферен прозорец след Алекса Мараш, Ален Корошец, Ханс-Кристиан Бернат и Антъни Уджа.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК