ТРАНСФЕР НА "ТИЧА": Черно море взе вратар

Футбол

ТРАНСФЕР НА "ТИЧА": Черно море взе вратар

8653
на 11.06.2024
ТРАНСФЕР НА ТИЧА: Черно море взе вратар
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Черно море ще започне лятна подготовка с поне едно ново попълнение, съобщава “Тема Спорт“. Това е бившият национален вратар Пламен Илиев. Той преминава на “Тича“ като свободен агент.

препоръчано

Двете страни вече подписаха договор. “Сключихме контракт с Илиев за 2 години“, потвърди изпълнителният директор на моряците Пламен Андреев.

32-годишният Илиев за последно бе част от румънския Университатя Клуж. В кариерата си у нас е пазил още за Видима-Раковски, Левски, Лудогорец, както и за румънските Ботошани, Астра, Динамо Букурещ и Университатя Клуж. Пламен ще замести национала Иван Дюлгеров, който си тръгва от “Тича“ като свободен агент.

Ръководството на Черно море работи и по привличането на централен нападател. Водят се разговори и с кипърския Аполон Лимасол за удължаване на наема на халфа Илиан Илиев-младши.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК