Трибунал срещу Борисов по Би Ти Ви - Нинова и Йончева бълват фалшиви новини пред Хекимян, той им задава удобни въпроси и опорки срещу властта (ОБНОВЕНА)

Политика

Трибунал срещу Борисов по Би Ти Ви - Нинова и Йончева бълват фалшиви новини пред Хекимян, той им задава удобни въпроси и опорки срещу властта (ОБНОВЕНА)

82109
на 21.05.2019
Трибунал срещу Борисов по Би Ти Ви - Нинова и Йончева бълват фалшиви новини пред Хекимян, той им задава удобни въпроси и опорки срещу властта (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Корнелия Нинова и Елена Йончева за пореден път показаха, че са напълно неподготвени за дебат по отношение на предстоящите европейски избори и ролята на България в европарламента. Двете гостуваха в комплект при Антон Хекимян тази сутрин и затвърдиха пълната си предизборна немощ, бягайки всячески от европейските теми, с които изобщо не са наясно.

препоръчано

Нинова и Йончева не изненадаха никого, като единствените теми, по които охотно говориха, бяха съчинени опорки срещу корупцията и доходите. Двете повтарят едни и същи манипулации от началото на предизборната кампания, но така и не отговарят на неудобните въпроси, свързани с приватизацията на "Техноимпекс", къщите за гости на Елена Йончева и офшорните й сметки, свързващи я с КТБ и Цветан Василев, които ПИК TV им зададе преди участието им. Те не бяха питани за това от удобния Хекимян. 

Нинова не пропусна още с първото изречение да каже, че е поканила Елена Йончева заради разследванията, които е правила срещу корупцията. Водачката на листата на БСП пък започна да говори за мафията у нас, а на въпрос: "Кой е мафията", Йончева каза, че това трябвало да го установи прокуратурата.

Двете се опитаха да се измъкнат и от въпроса дали готвят нова афера "Костинброд". После водещият удобно им подаде опорни точки и остави Йончева да афишира скандални фалшиви новини срещу премиера Бойко Борисов за къща в Барселона, за която още преди време стана ясно, че е на българския бизнесмен Александър Чаушев.

Преди месеци той публично обяви, че къщата е негова, а вчера Борисов призна, че случаят е проверяван и от прокуратурата. Въпреки това Йончева бе оставена от Хекимян да разпространява фейковете, които от месеци манипулират общественото мнение във фалшиви сайтове и социални мрежи. 

Участието им по Би Ти Ви се превърна в трибунал срещу премиера Бойко Борисов, срещу когото продължиха да повтарят вече доказани като фалшиви новини опорки за оградата по границата и чумата в Странджа.

Атакуваха и антикорупционният орган КПКОНПИ, срещу който водят битка от няколко месеца, след като те и хора от БСП се оказаха разследвани от "Антимафия". Това е причината Нинова и Йончева да не са доволни от работата на комисията и да искат не парламентът, а лично присъдружният им президент Румен Радев да назначава по свое решение шеф на КОНПИ, който да им е удобен.

Корнелия Нинова почти не даде думата на неподготвената по всякакви европейски и политически теми Елена Йончева. Тя предпочете да мига до шефката си след като свърши с монолога си от фалшиви новини и вече нямаше какво да каже, тъй като от месеци тя повтаря едно и също. Накрая на въпрос къде живее, Йончева заяви, че живее под наем и всеки месец го плаща от заплатата си. Хекимян обаче удобно не я попита как плаща наем от 3400 лв., след като от месеци не ходи на работа в парламента и не получава пари. Не я попита и защо скандално не е декларирала в имотната си декларация факта, че живее под наем и колко плаща.

Причината за това е ясна - Йончева няма откъде да докаже подобни доходи всеки месец, още повече, че плаща отделно от наема от 3400 лв. и ежемесечна такса от 1000 лв. за детската градина на сина й. 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-добрите и най-лошите в зодиака Кои са най-добрите и най-лошите в зодиака
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 112
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това