Трима бивши национали си тръгват от Славия

Футбол

Трима бивши национали си тръгват от Славия

14882
на 28.05.2024
Трима бивши национали си тръгват от Славия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Славия се разделя с трима футболисти след края на сезона - Ерол Дост, Крис Добрев и Ивайло Марков, съобщи "Труд News". 

препоръчано

Първите двама са част от белите от 2021 г. Дост пристигна от "Лудогорец" и навъртя 100 мача за първенство със столичния тим. Добрев пък акостира на "Александър Шаламанов" от Ботев (Пд).

Офанзивният футболист е минал през всички юношески гарнитури на България, докато дефанзивния халф бе част от юношеския национален отбор, а преди това игра и за U18.

Ивайло Марков акостира в Славия през зимата. Той има един мач за първия отбор на България под ръководството на Младен Кръстаич. Бранителят изигра само 5 срещи през кампанията и не успя да си спечели доверието на треньора Златомир Загорчич. 

свързани новини

В "Овча Купел" остава неясна съдбата на капитана Галин Иванов. Не е сигурно дали той остава, или ще продължи в друг отбор през лятото.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува (НА ЖИВО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК