Трима обгазени при пожар в апартамент в Пловдив

ЧАС ПИК

Трима обгазени при пожар в апартамент в Пловдив

4022
на 06.03.2021
Трима обгазени при пожар в апартамент в Пловдив
Автор:   ПИК

Трима души са обгазени при пожар в апартамент в квартал "Коматево" в Пловдив, съобщиха пред радио „Фокус-Пловдив” от Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

препоръчано

Четири противопожарни автомобила с екипите си са изпратени около 01:40 часа тази нощ на сигнал за пожар в апартамент на ул. "Бадемите" в квартала. Обитателите на жилищната сграда са били изведени на безопасно място.

Заради обгазяване е оказана медицинска помощ на трима души - 65-годишна жена и мъже на 58 и 24 години.

По първоначални данни в апартамента, в който е възникнал пожара, имало струпани множество вещи и отпадъци. Унищожени са домашно имущество и домакинска техника, опушени са около 500 кв. метра стени.

Причините са в процес на изясняване, като сред най-вероятните е неправилно ползване на отоплителни уреди.

 

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание - Мика Зайкова обърка имената на половината (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание - Мика Зайкова обърка имената на половината (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това