Трима с коронавирус починаха във Враца и Бяла Слатина

Региони

Трима с коронавирус починаха във Враца и Бяла Слатина

3374
на 14.01.2021
Трима с коронавирус починаха във Враца и Бяла Слатина
Автор:   ПИК

Трима души с коронавирус загубиха битката със заразата през последното денонощие във Врачанска област, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. 

препоръчано

В МБАЛ-Бяла Слатина са починали мъж на 82 г. от село Търнак и 86-годишна жена от града. В МБАЛ "Христо Ботев“ ъвв Враца е починала 54 г. жена от града. С тях броят на починалите с коронавирус в областта вече стана 195. 

В община Бяла Слатина с положителни изследвания за COVID-19 е 41 г. жена от село Попица. Шест лица от община Враца също са с установен COVID-19.

В ИСУЛ в София е хоспитализиран 49 г. мъж от Враца, а в МБАЛ "Христо Ботев“ – Враца е настанена за лечение 84 г. жена от село Згориград. На домашно лечение са диагностицирани четири жени от Враца, на възраст от 23 г. до 60 г., информира "БулНюз".

В община Козлодуй са регистрирани 6 лица. В МБАЛ "Св. Иван Рилски“ в Козлодуй е хоспитализирана 73 г. жена от атомния град, а на домашно лечение са две жени- на 50 г. и на 58 г. от село Бутан, 51 г. мъж от село Хърлец, както и две жени – на 37 г. и на 64 г. от Козлодуй. 

В община Криводол са заболели 42 г. жена от село Добруша и 52 г. жена от града.

Три лица от община Мизия са с коронавирусна инфекция. Касае се за 15–годишно момче и 33 г. мъж от село Липница, а в МБАЛ „"Св. Иван Рилски“ в Козлодуй  е хоспитализиран 66 г. мъж от Мизия.  В община Оряхово на домашно лечение е 41 г. жена от града.

Към момента, в област Враца има 950 активни случаи, като от тях 870 лица са на домашно лечение, а 80 са хоспитализирани. 

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това