Трима трафиканти на жива плът остават зад решетки

Темида

Трима трафиканти на жива плът остават зад решетки

10314
на 19.09.2019
Трима трафиканти на жива плът остават зад решетки
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Специализираният наказателен съд определи най-тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража" за трима обвинени за участие в организирана престъпна група за трафик на жени с цел сексуална експлоатация в България, Германия и Австрия, съобщиха от Специализираната прокуратура.

Съдът е приел, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че са извършили престъпленията, за които са привлечени като обвиняеми, както и че могат да се укрият или да повлияят на разследването.

Обвинените за участие в групата бяха задържани на 16 септември при съвместни действия по разследването на Специализираната прокуратура и ГДБОП в Бургаско, Ямболско, Силистра и София. При извършените претърсвания и лични обиски бяха намерени и иззети пари и злато за над 500 000 лева, осем луксозни автомобила на обща стойност над 1,5 милиона лева, платежни нареждания, както и други документи, доказващи престъпнта дейност на групата.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО) ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК