Триумвиратът Доган - Борисов - Радев и войната му с Пеевски. Лъсва ли тефтерът на "Феномена"?!

Акценти

Триумвиратът Доган - Борисов - Радев и войната му с Пеевски. Лъсва ли тефтерът на "Феномена"?!

580407
на 08.07.2024
Триумвиратът Доган - Борисов - Радев и войната му с Пеевски. Лъсва ли тефтерът на Феномена?!

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пеевски приключи! Този път се надцени и ще си остане с "Магнитски" и спомените за славното минало...дори фанатичният му евроатлантизъм и пещерна русофобия не му помогнаха.

Дни след като обяви "ново начало в ДПС" и се опита да състави правителство чрез Борисов и зад гърба на Ахмед Доган и останалите си колеги от партията, политическата кариера на Делян Пеевски е към своя закономерен край.
Вчера Пеевски обяви смутено, че с Доган щели пак да бъдат заедно, на което днес почетния председател на ДПС му отговори еднозначно: "Връщане назад няма"!

Пред медиите Пеевски обяви още, че нямало да изключва повече депутати от парламентарната група на ДПС, която той очевидно счита за своя лична собственост. Е, вече е ясно, че това с гоненето на народни представители и функционери на партията няма как да се случи отново, защото самият Пеевски ще бъде изключен в най-скоро време. За Делян Пеевски в пълна степен важи приказката: "Те не го пускат в селото, той за попската къща пита".

Разстановката на силите в ДПС е изцяло в полза на основателя на партията и неин почетен председател Ахмед Доган. От структурите на партията в цялата страна валят декларации в подкрепа на Доган и се наблюдава пълна мобилизация. Имунната система на ДПС сработи и организма ще изхвърли чуждото тяло.

В допълнение на това стана пределно ясно, че правителство, в което Пеевски да има влияние и да опита да подчини другарите си през властта, няма да има. Нещо повече - най-вероятно Конституционния съд ще отсвири промените в основния ни закон, свързани с института "служебно правителство" и Радев се връща в играта, а той едва ли ще "помогне" на изпадналия в беда Делян.

Последният коз на Пеевски е довчерашният му партньор Борисов, но по всичко личи, че и той ще му обърне гръб.

Триумвиратът Доган-Борисов-Радев ще се разправи с най-мразения човек в държавата, какъвто е Пеевски, според всички социологии, измерващи рейтингите на действащите политици.

Това е важен момент за България, която един безскрупулен човек се опита да погълне. Приседна му! Да му мислят всичките му самураи из администрацията и най-вече в други партии - скоро ще бъдат ронини. Вече трети ден се снишават притихнали и уплашени. Чакат да стане чудо и шефът им да се измъкне някак си от примката, ама надали.

Уплашихте ли се, бе, зайовци? Защо мълчите, кажете нещо, защитете човека, който ви храни години наред! Къде се изпокрихте, нали сте "политици" и претендирате да ми решавате проблемите! Неблагодарници жалки! Трперете, защото досиетата на прехода не видяха бял свят, но имам усещането, че тези на Пеевски ще лъснат и вас ви има в тефтера му!

Страхил Ангелов

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК