Три години и половина ще лежи в затвора мъж за 20 часа гаври нонстоп с жена

Темида

Три години и половина ще лежи в затвора мъж за 20 часа гаври нонстоп с жена

23521
на 15.08.2024
Три години и половина ще лежи в затвора мъж за 20 часа гаври нонстоп с жена
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Районният съд в Перник осъди на 3,5 години затвор мъж, пребивал и изтезавал жената, с която живеел на семейни начала, в продължение на 20 часа. До решението се стигна след споразумение, сключено между прокуратурата и подсъдимия М.И.Л. Случаят е от 5 декември 2023 г.

препоръчано

Според него мъжът е признат за виновен за причиняване на телесна повреда в условията на домашно насилие. Поради това е осъден на лишаване от свобода за срок от три години и шест месеца при първоначален строг режим.

Определението на съда, с което е одобрено споразумението, е окончателно и не подлежи на обжалване. Срещу мъжа са повдигнати няколко обвинения. Най-тежкото от тях е за средна телесна повреда в условията на домашно насилие по особено мъчителен и опасен за живота на жертвата начин. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е няма да има гъби Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е няма да има гъби
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК