Три катастрофи от пияни шофьори за 24 часа в Пловдив и региона

Инциденти

Три катастрофи от пияни шофьори за 24 часа в Пловдив и региона

5673
на 22.03.2015
Три катастрофи от пияни шофьори за 24 часа в Пловдив и региона
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Три катастрофи са били предизвикани от пияни шофьори вчера в Пловдив и региона, съобщиха от Областната дирекция на МВР..

препоръчано

В 4.15 часа в полицията в Раковски било съобщено за преобърнал се „Сеат” на булевард в града. На място било изяснено, че при движение с несъобразена скорост и загуба на контрол колата се блъснала последователно в бордюр и бетонен цветарник и се обърнала по таван. При инцидента с леки наранявания е 26-годишен пътник от Раковски, който след медицински преглед е освободен за домашно лечение. Шофьорът, също от града, е с положителна алкохолна проба - 2,25 промила.

Около 11.10 часа на бул. „Санкт Петербург” в Пловдив настъпила катастрофа с материални щети - поради неспазена дистанция лек автомобил „Мицубиши” ударил лек автомобил „Волво”. Двамата участници в произшествието били тествани с дрегер за алкохол. 45-годишен пловдивчанин, който управлявал втората кола е с отрицателен резултат. Техническото средство обаче отчело 1,76 промила при шофьора на „Мицубиши”-то от Девин, който освен това е неправоспособен.

Шест часа по-късно при подобна ситуация бил заловен и 42-годишен мъж от Калековец. На улица в споменатото село мъжът се движил с несъобразена скорост с лекия си автомобил „Фолксваген” и след като изгубил контрол ударил лек автомобил „Пежо”, управляван от негов 54-годишен съсед. При отработване на катастрофата служители от РУ – Труд установили с дрегер, че той е седнал порядъчно почерпен зад волана, с 3,21 промила.

С полицейски заповеди тримата нарушители са задържани за 24 часа и срещу тях са образувани бързи производства.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК