Три месеца затвор за пиян шофьор

Темида

Три месеца затвор за пиян шофьор

6273
на 24.10.2023
Три месеца затвор за пиян шофьор
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Три месеца затвор за мъж карал кола пиян. Това е третото му провинение от 2011 година насам.

препоръчано

Районен съд – Лом одобри споразумение между Районна прокуратура – Монтана, Териториално отделение – Лом, и защитата на подсъдимия А.С. Д. за наказание 3 месеца „Лишаване от свобода“ ефективно заради извършено от него престъпление – управление на лек автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила.

Преди са се изправи пред съда подсъдимият вече е бил два пъти осъждан за същото престъпление през 2011 и 2016 година. Последният път е хванат да кара пиян на 2 октомври тази година с концентрация на алкохол в кръвта от 1,62 промила.

свързани новини

Пред съда 42-годишният мъж от село Василовци, със средно образование, безработен, осъждан, се призна за виновен и заяви, че доброволно подписва споразумение за наказание 3 месеца „Лишаване от свобода“ ефективно при първоначален общ режим. Съдът лиши подсъдимият от правото да управлява МПС за срок  от 14 месеца. Той ще трябва и да плати в полза на държавата 2800 лева – равностойността на чуждия автомобил, който управлявал пиян.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК