Вход
София
Времето в София 13 o C

Три неща, които спешно трябва да изхвърлиш от дома си!

Три неща, които спешно трябва да изхвърлиш от дома си!

на 11.04.2016
4209
0
Три неща, които спешно трябва да изхвърлиш от дома си!
Автор: ПИК
11.04.2016
0
4209

Не забравяйте, че всичко опира до енергията, която ни заобикаля!

Чудили ли сте се защо някои хора са щастливи и успешни, а други ги преследват проблеми и провали? Някои отдават това на случайно стечение на обстоятелствата, други казват, че  просто съдбата е такава и че не може да се промени. Само мъдрите китайците с невероятна упоритост доказват, че всичко е в енергията, която ни заобикаля.

Обграждайки  се с агресивната и разрушителна енергия “ша ци”, човек привлича отрицателна енергия, която само усложнява живота, създава проблеми и може да причини неприятности и нещастия.

Не по-малко опасна и застойна е  енергията  “си ци”, която причинява у  човек апатия, безразличие към живота и към хората около него. Ако  домът ви е пълен с вещи с такава енергия,  можете да загубите  стимул за живот и да спрете да се развивате като личност. Напротив, положителната енергия “Шен Ци” носи у дома ви мир и енергия на живота, радост и желание за творчество.

За да ни заобикалят здраве, щастие и жизненост, преди всичко ние трябва да избавим дома си от негативни и застойни енергии. След като прегледате собствения си дом,  е много важно да го отървете от три неща: счупени и напукани съдове, стари вещи и дрехи и изкуствени цветя.

Напукани съдове

Почти във всяка къща има чаша или чиния, която е напукана или нащърбена, която по принцип все още може да изпълнява своята функция. А  чиниите с такъв дефект често не се хвърлят  поради една или друга причина. В същото време, според китайската философия   Фън Шуй, точно в тези пукнатини се натрупва негативна  енергия, която със сигурност ще влияе на по-нататъшния ви живот.

От такива съдове  трябва бързо да се отървете, за да не се излагате на опасност! Не забравяйте -   съдовете са  символ на богатство и изобилие в къщата, и значи  пукнатините по тях са пукнатини в съдбата на техния собственик. Дръжте у дома си само цели и  красиви съдове,  които ще запълнят вашия дом с радост и позитивна енергия!

Стари обувки и дрехи

Във всеки дом задължително има поне един чифт стари закъсани обувки , износен пуловер, риза без копчета или старо износено палто. Много хора пазят такива  дрехи, като мислено се оправдават, че един ден пак могат  да ги облекат. Но като правило такава вещ само прашасва на рафта, разпространявайки в  къщата негативна, застойна аура, която пречи на хората да намерят  цел в живота, предизвиквайки апатия и бездействие.

С такава ситуация не бива да се примирявате и затова старите обувки и дрехи трябва незабавно да бъдат изхвърлени от къщата. Много е  вероятно момичето, което по фън шуй направи ревизия на собствения си гардероб, скоро да срещне дългоочаквания приятел, а човекът ,  изхвърлил старите вещи, само след няколко дни да  намери перспективна работа. Проверете това на  себе си и много скоро ще  забележите положителна промяна!

Изкуствени цветя

Понякога в домовете могат да бъдат забелязани букети от изкуствени цветя, с които хората обичат да украсяват стаите. Малко хора обаче знаят, че източната философия на Фън Шуй строго забранява  да се държат такива “цветя” в къщата. Те привличат като магнит  негативната енергия. Не случайно хората казват, че живите  цветя са  за живите, а  мъртвите – за мъртвите.

Изкуствените  цветя са мъртви, и затова такъв  символ у   дома е  сериозна заплаха за всеки, който живее в него.

Между другото, дори и  живото цвете алое разпространява отрицателна енергия из къщата. Алое не трябва да се държи в хола, спалнята или кухнята, най-добре е да се изнесе на балкона.

Надяваме се, че съветите на  Фън Шуй ще са ви от полза, ще запълнят дома ви, а по този начин и вас, с благотворна  и позитивна енергия!

 

Източник: Другите новини

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували при парламентарни избори днес?
архив

Дежурен матрос докладва на капитана на презокеански туристически кораб: - Господин капитан, разрешете да доложа - имаме пробойна на кораба! Капитанът: - Как разбрахте? Матросът: - В плувния басейн има акула!

няма нови новини
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
сега
1262
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА УБИЕЦА СЕВЕРИН. Защо властта го крие, какво се случи на борда на самолета. Кой се страхува, че ще проговори?
x
Забравете тези навици, съсипват живота ви!
x