Три причини, поради които повечето мъже вече не се влюбват

СВЕТЪТ ДНЕС

Три причини, поради които повечето мъже вече не се влюбват

4672
на 21.01.2021
Три причини, поради които повечето мъже вече не се влюбват
Автор:   ПИК

Кога за последно получихте любовно писмо от момче? Вероятно отдавна или никога. Проблемът е, че много мъже в момента просто не се влюбват вече. „Трафикнюз” представя три основни причини за това.

препоръчано

 

Правите секс твърде рано

 

Противно на вярванията на много хора, мъжете обикновено не се влюбват, когато правят секс. Сексът се върти около първоначалната химия, която може да изчезне толкова бързо, колкото изглежда. Илюзията за интимност, която сексът може да ви даде, има тенденция да закрива факта, че не се познавате на по-дълбоко ниво. Приятелството се изгражда най-добре преди сексът да влезе във връзката. За да може един мъж да се влюби в теб, е полезно първо да те опознае като човек.

 

Не му давате достатъчно време

 

Времето ви дава възможност да оцените и да получите представа за човека, с когото се забавлявате. Отнема повече време, за да се влюбите. Връзките са инвестиция на време и енергия. Когато човек отдели време, за да те опознае като човек, той започва да показва своя характер. Мъжът може да ви попита дали искате да отидете на пътуване с него, да правите секс или да станете негова приятелка, преди да е готов за това. Ако се забавлявате, това е един от най-добрите начини да му дадете шанс да се влюби във вас. Насърчете ентусиазма му, но го забавете.

 

Не му предлагайте приятелство

 

Често вярваме, че приятелството и любовта са две напълно различни неща. Но наистина ли е така? Може ли човек да те обича истински, ако не е приятел с теб? Приятелството показва характера на човека, с когото сте. Показва ли почтеност във всички аспекти на живота си? Отнася ли се с внимание към вас и грижи ли се за вашите чувства? Когато подценявате важността да се влюбите в някой, който ви показва приятелство, често сте шокирани, когато той или тя изведнъж изчезне. Понякога липсата на химия не е причината за края на връзката, а липсата на приятелство. Характерът е трайно качество, което трябва да търсите в партньора. Сексът сам по себе си няма да ви даде близост. Всъщност хората често избягват сексуална близост. Времето е това, което дава възможност на мъжа да се влюби във вас. Когато осъзнаете това, ще промените траекторията на любовния си живот. Приятелството е един от най-големите признаци, че се влюбвате в правилния човек. Ако постоянно се съмнявате в характера и поверителността на човека, с когото сте, вероятно сте с грешния човек. Мъжете се влюбват, когато ги помолите да отделят време да се срещнат с вас и да изградят приятелство с вас. Приятелството е основата на вашето благополучие и без него мъжете вече не се влюбват.

 

Сподели:
Бомба x
Ето ги шестте секс пози, които не кефят мъжете Ето ги шестте секс пози, които не кефят мъжете
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това