Трогателна снимка от последните мигове на живота на починалата родилка и бебето й

ЧАС ПИК

Трогателна снимка от последните мигове на живота на починалата родилка и бебето й

245204
на 18.05.2015
Трогателна снимка от последните мигове на живота на починалата родилка и бебето й
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Роднини на починалата в клиниката „Д-р Щерев" родилка поискаха да се разбере истината за случая.

препоръчано

29-годишната Преслава Първанова починала на 15 май заради масивна белодробна тромбемболия, сочат от медицинското заведение. Ден по-рано тя родила със секцио.

Близките на жената обаче имат съмнения за това, което се е случило.

„Последно я видяхме вечерта след раждането. Казваше, че се чувства добре, бяха й дали бебето, беше щастлива. Нищо не предвещаваше този трагичен край", заяви по bTV тази сутрин съпругът Юлиан Първанов.

Той е присъствал на раждането на дъщеричката си и обясни, че според него операцията е преминала добре. Във фаталната сутрин Юлиан и Преслава си разменят няколко sms-а, в които родилката също казва, че всичко е наред и е добре. Около 10.30 ч. обаче съпругът е потърсен от лечебното заведение с вестта, че жена му е починала.

„Нямаме обяснение и затова искаме истината. Затова чакаме резултатите от аутопсията от Съдебна медицина. Имахме доста разправии, докато вземат тялото на дъщеря ми, защото нямало престъпление. Но не мога да вярвам на болницата, в която беше дъщеря ми, че това е истината, при положение че само преди 14 часа беше добре", добави бащата на Преслава - Димчо Аризанов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК