Труп на жестоко убит мъж намерен в Ямбол

Крими

Труп на жестоко убит мъж намерен в Ямбол

13928
на 10.03.2013
Труп на жестоко убит мъж намерен в Ямбол
Труп на млад мъж, убит по много жесток начин, бе намерен в Ямбол. Тялото е на 36-годишен човек, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Трупът бил намерен  в местността "Ормана" край пътя. След оглед била установена самоличността на убития.  От направената аутопсия е установено, че смъртта е настъпила вследствие на множество травми, причинени по насилствен начин. Образувано е досъдебно производство. Продължава провеждането се активни процесуално-следствени и оперативно-издирвателни дейности за разкриване на престъплението.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК