ТРУС В ЦСКА 1948: Ради Здравков и Методи Томанов също напускат с Любо Пенев

Футбол

ТРУС В ЦСКА 1948: Ради Здравков и Методи Томанов също напускат с Любо Пенев

11562
на 09.12.2022
ТРУС В ЦСКА 1948: Ради Здравков и Методи Томанов също напускат с Любо Пенев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Спортният директор и главният селекционер на ЦСКА 1948 - Радослав Здравков и Методи Томанов, се разделят с отбора.

препоръчано

Двамата са солидарни с Любослав Пенев и ще напуснат клуба. Ел Голеадор проведе вчера среща с ръководството и след нея стана ясно, че пътищата им се разделят.

Една от причините за разрива между бившия нападател и ръководството, е синът на Пенев, който до този момент се състезаваше в третия отбор на червените, пише в. "Мач Телеграф".

По всяка вероятност в първия мач от пролетния сезон отборът ще бъде воден от Валентин Илиев, но не е изключено ЦСКА 1948 да заложи на друг треньор.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК