ТРУС НА "ГЕРЕНА": Сираков гони щрауса Генчев ако падне и от...

Топ новина

ТРУС НА "ГЕРЕНА": Сираков гони щрауса Генчев ако падне и от...

13770
преди 7 часа
ТРУС НА ГЕРЕНА: Сираков гони щрауса Генчев ако падне и от...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Треньорът на Левски Станислав Генчев за първи път се сблъска по-голямо напрежение след назначението си на “Герена“. Сините записаха втора загуба през сезона – с 0:1 от Ботев Пловдив на Колежа, но не това е основната причина за негативните реакции, а действията, изказванията и… социалните мрежи.

препоръчано

43-годишният наставник си навлече неодобрителни коментари на част от феновете заради написаното на страницата му във Фейсбук, която той не списва, но е дал съгласието си да бъде публикувано от негово име, обяснява "Тема спорт“.

Преди поражението от Ботев Пловдив пък той получи оценка “Слаб 2“ от мажоритарния собственик Наско Сираков за представянето на тима при победата с 1:0 над Славия.

Босът на Левски дори си позволи да сподели, че е слизал в съблекалнята на почивката в “Овча купел“ и е провел разговор с треньорския щаб.

Легендата на сините не го каза случайно, а правилно подбра думите и момента да го направи. Треньорът на столичани говори както трябва да го прави един наставник на Левски – за целите титла, купа и участие в евротурнирите, но дали има материалното покритие, а то е солиден отбор?

Лошата новина за Генчев е, че този първи стрес тест за него идва в навечерието на дербито с ЦСКА, въпреки че има много време до 19 октомври. Загуба в него със сигурност ще доведе до още по-голямо напрежение спрямо него и ще започне да се говори за треньорска смяна, защото има много примери както на „Герена“, така и в другите български клубове.

До момента, както и самият Генчев го каза, той и щабът му чувстваха комфорт от страна на феновете, но вече това приключи и работата му ще се следи под лупа и само с победи ще успее да преодолее грапавината, която се получи през последните дни.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК