Тръмп: Джо Байдън е обграден от фашисти

Америка

Тръмп: Джо Байдън е обграден от фашисти

15067
на 13.05.2024
Тръмп: Джо Байдън е обграден от фашисти
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Доналд Тръмп заяви по време на реч в Ню Джърси, че Джо Байдън е заобиколен от фашисти в Овалния кабинет - целта им била да унищожат Съединените щати, пише “Политико”.

препоръчано

Тръмп беше посрещнат от огромна тълпа екзалтирани поддръжници, които чакаха на столове със дни, за да му вдъхнат кураж насред тежките съдебни битки. Според говорител на местните власти, на събитието са присъствали между 80 и 100 хиляди души, пише АП.

Съединените щати няма да могат да преживеят още четири години от президентството на Байдън, ако той спечели изборите през ноември, подчерта бившият президент в речта си.

Тръмп отбеляза, че настоящият американски лидер е затънал в корупция. “Тази страна няма да оцелее още четири години президентство на Байдън. Той е продажен, той е корумпиран и некомпетентен”, подчерта настоящият кандидат за президент на Републиканската партия.

Междувременно губернаторът на Тексас Грег Абът осъди наказателния процес срещу Доналд Тръмп, определяйки го като нелигитимен и нагласен, съобщи списание “Нюузик”.

“Освободете този човек и му позволете да работи на пълни обороти в кампанията си. Нека избирателите да решат, а не съдията-левичар. Тръмп ще обезопаси границата, ще намали инфлацията, ще сложи край на войните, ще възстанови мира в университетите и ще затвори престъпниците”, написа Абът в социалната мрежа Х, цитиран от изданието.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК