Тръмп: Добре съм! Никога няма да се предам

Акценти

Тръмп: Добре съм! Никога няма да се предам

43928
на 16.09.2024
Тръмп: Добре съм! Никога няма да се предам
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Доналд Тръмп излезе с изявление, след стрелбата край голф игрището му близо до Уест Палм Бийч, обещавайки никога да не се предаде.

препоръчано

„Имаше изстрели в близост до мен, но преди слуховете да започнат да излизат извън контрол, исках първо да чуете това: аз съм в безопасност и съм добре“, пише той в съобщение, изпратено от неговия екип, информира "Дейли мейл".

„Нищо няма да ме забави. Никога няма да се предам“, продължава кандидатът за президент, месеци след като оцеля при отделен опит за убийството му, при който беше прострелян в ухото.

„Винаги ще ви обичам за това, че ме подкрепяте.

„Единство. Мир. Направете Америка отново велика. Бог да ви благослови“, написа още Доналд Тръмп в този драматичен момент.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК