Тръмп забрани на щаба си да коментира здравето на Клинтън

СВЕТЪТ ДНЕС

Тръмп забрани на щаба си да коментира здравето на Клинтън

6987
на 12.09.2016
Тръмп забрани на щаба си да коментира здравето на Клинтън
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кандидат президентът Доналд Тръмп забрани на щаба си негативните коментари за здравословното състояние на съперничката в президентските избори Хилари Клинтън, съобщи CNN.

препоръчано

Клинтон се почувства зле на церемонията в Ню Йорк по повод 15-годишнината от 11 септември и я напусна, преди да приключи. Съобщено бе, че тя е загубила съзнание. Впоследствие личният й лекар поясни, че кандидатката е болна от пневмония. Самият Тръмп отказа да коментира ситуацията дори в социалните врежи, въпреки че често се е изказваше критично за физическото състояние на съперничката си и изразяваше съмненията за нейната „издръжливост“.

Той се отказа от предизборната риторика заради годишнината, но нетипичното му мълчание позволи на журналистите да се съсредоточат вниманието си върху заболяването на Клинтън, коментира телевизията. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК