Тръмп отново ще се кандидатира за президент

Америка

Тръмп отново ще се кандидатира за президент

4441
на 22.02.2021
Тръмп отново ще се кандидатира за президент
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Експрезидентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че може отново да се кандидатира за президентския пост, съобщава Си Ен Ен.

препоръчано

Той отново застъпи тезата си, че е победил на проведените през ноември избори за държавен глава, на които Джо Байдън събра 7 милиона гласа повече от него. В изборната колегия Байдън събра 306 гласа, Тръмп 232.

"Може дори да се опитам да ги победя трети път", обяви Тръмп във Флорида при първото си публично изявление, след като напусна Белия дом, информира "Монитор".

Той каза още, че изборният процес в САЩ е "много лош и корумпиран" и обвини Върховния съд в "липса на смелост" заради отказа да промени изборните резултати в негова полза.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК